5 keer over Tentoo

#1 Flexibiliteit

Heb je ons de ene week vijf uur nodig en de andere week zestien uur? Geen probleem! Wij factureren alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt.

#2 Kennis

De HR-adviseurs van Tentoo (Tim, Janey en Tania) hebben veel ervaring in het ondersteunen van bedrijven. Hiernaast zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR-gebied en ook de daarbij horende wet- en regelgeving.

#3 Partnership

Je haalt niet alleen de kennis van onze HR-consultants in huis maar kunt ook gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Denk hierbij aan juristen, een arbodienst en een pensioenadviseur.

#4 Salarisadministratie

Samen met 12 salarisadministrateurs valt onze HR-adviesdienstverlening onder Tentoo HR. Hierdoor kunnen wij snel met elkaar schakelen en zijn wij bekend met elkaars systemen. De combinatie salarisadministratie en HR-advies zien wij daardoor vaak terug. Lees meer over salarisadministratie bij Tentoo.

#5 ¡Hola! Bonjour! Sziasztok!

Nederland kent een complexe wet- en regelgeving, laat staan voor internationale organisaties. Wil jouw organisatie zich ook in Nederland gaan vestigen? Wij helpen je graag op weg!

Klantverhalen

Denise de Boer – Frans Hals Museum

"Het Frans Hals Museum had medio 2018 een urgente behoefte aan HR-ondersteuning en specifieke HR-expertise. Tentoo heeft toen per direct een goede professional geleverd, die zich efficiënt inwerkte en direct kundig bergen werk verzette. Ook toen deze professional elders een nieuwe uitdaging aanging, kon Tentoo direct voor een goede vervanger zorgen. Vanwege deze goede ervaring, beveel ik Tentoo van harte aan."

HybrIT

“HybrIT is volop in beweging. Zo ook de HR-wet- en regelgeving. Een goed HR-beleid staat in onze visie. Geschreven voor en door developers. Share, Knowledge, Build, Together zijn onze kernwaarden. Onze HR-consultant vanuit Tentoo sluit hier precies op aan en kent ons bedrijf inmiddels goed. Hij beschikt over accurate HR-kennis en deelt dit op een pro-actieve manier met ons. Hiernaast is de consultant een zeer prettige sparringpartner, die altijd bereid is om snel te schakelen en praktische tools/formats te delen.”

Cindy Rautenbach – BOS Brands

"Working with Tentoo, and especially their HR consultant, is such a pleasure. His customer service and knowledge is outstanding! He is always willing to go the extra mile to support and advice on matters that enable BOS to run smoothly. Even though he is not a BOS employee he is a big part of the BOS family!"

Zorg dat je een werkgever wordt waarvoor personeel wíl werken!

Meer weten? Vul het formulier hieronder in of bel ons via +31 (0)6 38 69 11 75. Samen brengen we de behoeften van jouw organisatie in kaart om tot een strak HR-beleid te komen!