Interim HR-advies van Tentoo


Tijdelijke onderbezetting op de HR-afdeling? Onze ervaren interim HR-adviseurs springen graag bij en zijn flexibel inzetbaar, vanaf een dagdeel per week.

Jouw interim HR-professional

Of je nu een HR-professional nodig hebt ter ondersteuning tijdens een druk kwartaal of een HR-medewerker wilt vervangen tijdens (zwangerschaps)verlof: Onze HR-adviseurs zijn al vanaf een paar uur per week inzetbaar.


Wij geloven dat een stevig HR-beleid van vitaal belang is voor het welzijn van medewerkers en ervoor zorgt dat jij je kunt focussen op de core business. Daarom dragen wij graag bij aan alle organisaties die werken aan een goed functionerend HR-beleid. Onze HR-adviseurs ondersteunen je met:


  • Arbowetgeving en ondersteuning bij ziekteverzuim;
  • Beoordelingsbeleid en beloningsbeleid;
  • Opstellen van een personeelshandboek;
  • Het opzetten van een gedegen personeelsdossier;
  • Advies bij alle overige HR-zaken binnen je organisatie.

Flexibele HR-ondersteuning

Onze HR-adviseurs hebben ervaring met het ondersteunen van een breed scala aan organisaties, van kleine start-ups tot grote corporates. Ze zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in de HR-branche en relevante wet- en regelgeving. Binnen no-time kunnen ze zich inwerken en weten zij zich op een natuurlijke wijze in jouw bedrijfscultuur te voegen.

De interim HR-adviseur neemt op locatie alle HR-gerelateerde werkzaamheden van jou over of ondersteunt jou bij de HR-werkzaamheden. Vanaf moment één is de HR-adviseur onderdeel van jouw organisatie en op HR-gebied het aanspreekpunt voor alle medewerkers. Op deze manier leert zij of hij de organisatie, werknemers en bijbehorende HR-vraagstukken nóg beter kennen.

Wij zijn flexibel. De HR-adviseurs zijn inzetbaar vanaf een dagdeel per week. Alleen daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd. Het aantal uren hangt af van jouw wensen en behoeften.

Wist je dat...

...werkgevers verplicht zijn om een contract af te sluiten met een arbodienst? Het afsluiten van een basiscontract hoeft niet heel duur te zijn. Echter adviseren wij je om ook de aanvullende verzuimpakketten in overweging te nemen om onverwachte bijkomende kosten te voorkomen. Wij brengen jou graag in contact met onze partner.

...je als werkgever verplicht bent een Risico inventarisatie en Evaluatie (RI&E) te hebben om de gezondheid en veiligheid binnen jouw organisatie te bevorderen? Het niet hebben van een RI&E levert een boete op.